BLI EN FORHANDLER

Etterspørselen etter LINE – X Spray-On van bedliners og andre beskyttende belegg er raskt voksende i hele verden .

Mens vi nå har over 500 forhandlere over hele verden bidrar til å løse dette problemet har vi fremdeles få forhandlere i Skandinavia , Grønland og Island . Vårt behov for forhandlerne er en ideell mulighet for deg å starte en LINE -X virksomheten i ditt område for å dekke etterspørselen.

 

Ved å starte som LINE -X forhandler eller legge LINE – X til din nåværende virksomhet involverer du deg i multi – milliard industri for beskyttende belegg. Vi er på jakt etter de riktige personene til å bygge et solid fundament av høyt etisk og vellykkede bedrifter. Du må være villig til å ta utfordringen .
Vi er opptatt av å gi deg med trening, teknisk støtte og produktstøtte som vil hjelpe deg til å bli en ekspert på feltet . Hvis du sammenligner LINE – X med andre bedliner selskaper bør du være klar over at LINE – X er ”Top -of -the –line” produkter.
I USA LINE – X har vært vurdert av Entrepreneur Magazine som en «topp 500 Franchise » to år på rad . Nylig ble LINE – X omtalt av entreprenør som en av de » 50 beste nye franchising» og en av de » 50 raskest voksende Franchise. »

 

Hvis du ønsker mer informasjon, vennligst klikk KONTAKT LINE – X i øvre høyre hjørne.

linexshop