Contact

Graco

LINE – X Skandinavia er et godkjent servicesenter og leverandør av Graco Reactor Spray Maskiner.
Vi har spesialisert oss innen Graco Reactor systemene og LINE – X er i stand til å tilby komplette og omfattende » turn key» -løsninger for alle dine Fast Set coating krav.

Vårt fullt kvalifisert teknisk personale står til din disposisjon . Etter å ha gjennomgått intensiv trening på Gracos verdensomspennende hovedkvarter i Minneapolis USA er vi i en god posisjon til å bistå deg med din forespørsel .
Våre ”one stop service” omfatter råd om hva som er den beste maskinen for deg, første leveranse og innstallasjon , opplæring , reservedeler og teknisk støtte komplett med alle kjemikalier som kreves for anvendelse av PU materialer.
Hvis du vurderer å investere i flerkomponent påføringsutstyr , enten add-on til en eksisterende bedrift eller som en nystartet bedrift, vennligst kontakt oss på LINE – X .
LINE – X tilbyr en rekke pakker fra grunnleggende utstyr til et komplett set-up med coatinganlegg og sprøyteboks ( hvis nødvendig) .
Vi kan skreddersy en pakke som passer dine behov og tilbyr også opplæring i grunnleggende vedlikehold av utstyret samt påføringsteknikk .
Som standard tilbyr vi GRATIS løpende teknisk support til alle våre kunder .